In till Cambridge...

Nu har vi fixat internet här i England. Resan gick jätte bra, dock var vi nära på att glömma en av väskorna (med Ms kläder i som tur va) på tåget påväg ner till flygplatsen. Haha! Inte så lyckat! Vi hade precis hoppat av och stod kvar en stund utanför tåget när jag upptäckte att vi inte hade fått med oss alla väskor. Dörrarna hade stängts så vi tryckte på knappen som öppnade dörrarna som fan till sist öppnades dörrarna och jag sprang på och tog vår väska och sprang lika fort tillbaks. Sekunden efter jag hoppade av tåget ständes dörrarna och tåget körde iväg. Fy fan alltså!

Dock blev de lite problem sen när vi hade kommit fram och skulle få vår hyrbil, tydligen var det så att man var tvungen att lägga samma summa som bilen kostade att hyra som en disposition som man sedan får tillbaka när man har lämnat bilen. Detta gjorde att vi har fått lägga ca 16 000 på att hyra bil här i England. Inte så kul alltså!

Igår åkte vi iallafall in till Cambride och gick i några affärer. Egentligen skulle vi kolla efter julklappar men det blev visst bara lite shopping till oss själva. Haha! Hittade två julklappar till barnen iallafall inne på Disney Store. Idag ska vi hälsa på Ms farfar som bor på ett hem strax utanför Cambridge och sen åka in till Campridge igen och denna gången SKA vi handla alla julklappar. För sen åker vi inte in fler gånger.

Bilder kommer senare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0