Shopping som aldrig förr..

Idag har det shoppats en del. Började dagen med att M var iväg och tittade på en vagn, en Baby Travel lite senare variant. Alltså inte med två hjul, utan bara ett, som inte är svängbart. Men trots detta så är det 1000 ggr så lättare att köra denna nya en den gammla vagnen. Sen fick vi den väldigt billigt också, 1500 kr bara. Och vi kommer antagligen inte använda den jätte länge, då Tindra växer så det knakar. =) Va dels därför vi valde att köpa denna, som va lite billigare, än en nyare Baby travel med två svängbara hjul.

Sen köpte vi en ny bilbarnstol också, en Akta Graco. Verkar jätte bra! Sen drog jag och Älskling ner till stan, utan barnen. Dom blev passade av Isabelle. Vi tog en fika vid Växjö sjön och njöt av solen. Sen gick vi i stan och shoppade upp barnkläder för över 1000 spänn!! Haha! Så barnen fick jätte mycket nytt. Tindra fick en snygg jeansjacka och Mille en skinnjacka. Båda fick kepsar och ja massa annat.

Nu ska vi bara sälja lite grejer på blocket. Vi har en spjälsäng, babygym, babysitter, soffbord, 3 vagnar, bumbostol m.m som ska säljas1. Ä ni intresserade av något av detta så hör av er! =)



Från polarn o. Pyret



Sommarkläder från Lindex



Från H&M.
Köpte varsin England tröja till barnen, men Mille hade på sig sin när jag tog kortet.



Jackor från Kapp Ahl, köpte även trosor till Tindra. Hon ska börja potttränas nu! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0