Händelserik vecka i Grekland..

Vi kom hem från Grekland sent i Torsdags. Tack vare strejken som har är där nere blev alla flyg försenade och några blev inställda, så blev det stora förseningar både på ditresan och hemresan. Ms väska försvann dessutom när vi hade kommit till Grekland. Men dom lyckades hitta den och han fick den tre dagar efter vi hade kommit hem. Annars har vi haft en trevlig och händelserik vecka i Grekland! Under en veckas tid med familjen Meakin hann vi med två (nästan tre) besök på sjukhuset. Isabelle trampade på en spindelfisk och ms farmor ramlade i trappan och blev sydd i huvudet. M slet upp hela trampdynan när han spelade basket barfota, tur att det hände näst sista dagen iallafall, för han var gravt handikappad efter de och kunde knappt gå.

Vi låg i stort sett på stranden varje dag i flera timmar och bara njöt. Vi bodde på en mysigt 100% grekiskt hotell, inget charter hotell här inte! =) Varje morgon när vi hade vaknat gjorde vi oss iordning och gick ner till campingen där Ms föräldrar och åt frukost sen var det raka vägen till campingens privata strand. Manos gjorde alltid en frappe (iskaffe) till mig och rullade ut en solstol till mig. Hej semester liksom!! =)

Varje kväll samlades vi allihopa för att äta, vår lilla familj, Ms föräldrar och Ms syster, Ms farmor och farfar, farmor och morsbror. Haha! Vi var ett litet gäng! =) Vi åt ute en gång, men båda barnen blev magsjuka redan på kvällen. Tindra spydde några gånger och Mille blev dålig i magen. Men det blev bra sedan dagen efter.

Jag orkar inte skriva om precis allting, det skulle bli ett för långt inlägg. =) Men ni ska få se en massa bilder istället!





I Köpenhamn, i väntan på resan ner..



Solen började gå ner och vi var strax utanför Athen, långt från framme.
Allt tack vare den dumma strejken!!



Yey! Första dagen i Paralio Astros, Grekland.



Mille och hans gudfar Manos. (Manos som bor i Grekland har varit en nära vän till M i 11 år.)



Hela gänget på en resturange mitt ute i ingenstans. Vi åt hemmagjorda pommes, grekisk sallad, grillade jumboräkor, fisk och bläckfisk.



M och Tindra. =)



Vi åt Pita souvlaki på piren inne i byn.



Busbarnen vid campingen



Tindra fick åka mini-karusell och var helnöjd!



Sötnosarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0