BVC besök...

Det var nära på att vi försov oss imorse. Milian vaknade tjugo över sju och jag tog in honom till oss, Tindra vaknar som vanligt. Och dom håller på en stund och leker och busar och somnar sedan om, självklart somnar jag också om. Vaknar vid tio i tio, vi har tid nere på BVC 10.45. Snabba ryck! Kastar i oss frukosten, bytar blöja på båda barnen och tar på dom kläder, borsta tänder, borta håret, sminka och sen iväg. Allt tar så mycket mer tid med två små barn, och man måste vara ute i dog tid, minst en timme innan man ska iväg, för annars blir det bara stressigt.

BVC gick bra. Dom hade lyckats boka in så båda barnen hade läkerkontrollen efter varandra. Milian hade tid 10.45, Tindra hade 11.00. Bra va?! Milian väger nu 8090 g och är 71,5 cm lång. Hans huvudomfång ligger på 44,7 cm. Allt såg bra ut! Tindra väger nu 10500 g och var 85 cm lång. Hennes huvudomfång ligger på 46,5 cm. Tindra har växt jätte bra! Hon har ju haft lite problem med vikten med allt det där med hennes allergi. Men det är under kontroll och allt är bra.

Hon tyckte det var mindre kul att få spruta dock. Hon fick en glass på hemvägen och hon var lika glad igen! =)

Vi frågade även om det skulle behövas någon vaccinering om vi nu ska till Australien kring jul. I Australien är allt lungt, men vi kommer förmodligen mellanlanda borta i Asien någonstans i några timmar. Dom trodde inte det skulle behövas så länge vi inte åt av maten och drack av vattnet där. Vi skulle köpa vatten i flaskor och ha med oss egen mat till barnen. Vi skulle ringa dom som har hand om vaccinationer (vad det nu heter?!) och dubbelkolla vad dom tyckte.


Nu blev det ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa..


Här kommer en gammal bild på mina små sötnosar:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0