Ullared avklarat...

Jag var helt slut igår när vi kom hem, men tvingades vara upe och kolla på fotbollen med M. Mindre kul och jag var nästa på att somna flera gånger. Vid tio gick jag och la mig och somnade så fort jag la mig ner. Men det var väl inte så konstigt.

Igår gick jag och mamma upp vid fyra för att försöka få i oss något att äta. 05.05 gick bussen till Ullared. var där tio över åtta. Hittade ganska mycket där faktiskt. Vinteroveraller till barnen, vantar, skor, en massor kläder åt båda, julklappar en hel drös. Hittade tyvärr ingen gunghäst åt Tindra, den var slut. men hon fick en massor annat kul som jag tror hon kommer att bli jätte glad över! =) Sen köpte jag lite andra saker som smink, strumpor, kallsonger och lite smått. Spenderade nästan 3200 kr där. Hade kunnat spendera mer, men vi har en resa framför oss som det måste sparas till. =)

Tindras Jacka och termobyxor var det som var dyrast, tror det gick på 369 kr tillsammans, och sen hittade jag ett par matchande Pax skor, vinterkängor för 320 kr. Milians overall var löjligt billig, kostade bara 169 kr.




Kommentarer
Postat av: Stella

Lägg upp lite bilder på vad du köpte :)

2009-10-12 @ 10:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0