Kom ut NU!

Det kändes otroligt tomt att komma hem efter man hade varit i stan och lämnat Tindra hos mamma. Helt tyst och det är bara jag här hemma nu. M jobbar i stan idag och han ska göra det resten av veckan fram till jag föder iaf. Han vill ju inte vara två, tre timmar bort om det skulle bli bråttom med förlossningen.

Jag är så förbannat trött på att vara gravid nu, så nu har jag och M sagt att vi ska börja med lite "huskurer" som eventuellt kan starta förlossningen. Idag blir det vila, men imorgon sätter vi igång och då ska jag storstäda, springa lite i trapporna, äta stark curry, äta en hel annanas, gå en lång prommenad och till sist blir det "färdknäppen"! Hehe! Ifall det inte vill sig då, så vill den helt enkelt inte komma ut! Då kommer den när den kommer helt enkelt! Men man kan ju alltid försöka! =) Det hade varit bra om den kom imorgon kväll/natt eller på torsdag så hade man hunnit hem från BB innan Söndag, så vi kan ha Tindras kalas här hemma som är planerat. Vill ju inte riskera att vi inte kan fira hennes födelsedag för att jag ligger inne på förlossningen eller på BB. Hade varit synd! Men men, vi får se hur det går. Haha!

Just nu sitter jag bara här vid datorn och tar det lungt. Ska strax ta lite kort på magen som jag ska lägga ut här ikväll. Vem vet, det kanske blir det sista kortet på min stora mage innan förlossningen här på min blogg..

Kommentarer
Postat av: Isabelle

det här gillar jag vill ju att den ska födas nu:-) skönt för dej att fålite vila!!



// faster isabelle;-)

2009-03-03 @ 19:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0