Lite shopping..

Gårdagen blev inte bara slappdag här hemma, utan vid halv fyra åkte jag ner till stationen och mötte upp mamma. Vi stack till Samarkand och skulle in om på skokanonen. Dom brukar ju ha sånt erbjudande tag 3 betala för 2 par skor. Mammas arbetskamrat skulle ha ett par, mamma ett och sen fick jag det par som var gratis. =) Ett par skit snygga bruna stövlar. Det tackar man för! Var inne på H&M och köpte två par trosor och klämmor. Blir knäpp på min lugg som inte vill bli snelugg, så ska tvinga den lägga sig till sidan med hjälp av klämmorna. Va även inne på Maxi och köpte födelsedagspresent till M, han fyller ju år nästa söndag. =)

Senare på kvällen kom M och hans bror,
dom hade varit hemma hos hans föräldrar och kollat på fotboll. Vi käkade Wock, snackade skit och kollade på Wanted. Som var riktigt bra måste jag säga!

Nu är dom iväg igen och kollar på match, men dom fick ta med sig Tindra den här gången. Så jag har nu en lugn stund för mig själv. Ganska skönt! Har kollat runt lite vad vi ska köpa på Ikea och lite så. Jag börjar bli lite stressad. Vi har ju inte fixat någonting tills den lille kommer. Varken spjälsäng eller vagn!! Börjar få lite panik! Snart kommer Ms föräldrar hem iaf och då får vi låna bilen så vi kan åka till ikea och köpa lite grejer där. Sen ska vi också till Baby & Kids och Babyproffset för att kolla på vagnar. M va ju där upp för några dagar sedan och kollade. Det lutar mot att det bli en Carena vagn. Men vi får se...


Mina nya stövlar..=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0