Ont och utmattad!

Ja, vi var på Leos enda tills dom stängde ikväll. =) Tindra var först lite försiktig och hade inte så stor leklust, men hon hade precis sovit och var ganska nyvaken när vi kom dit. Men efter ett tag var hon glad och helt uppe i varv. Hon hade jätte kul, som förra gången! Man får ju passa på att vara där så ofta man kan nu innan bebben kommer och innan hon blir ett. Så länge hon är under ett år så kommer hon ju in gratis. =) Men nu har jag riktigt ont i bäckenet, kan knappt gå så ont jag har! Inte alls kul!

Imorgon ska vi möta mamma nere på stan strax efter två. Ska köpa födelsedagspresent åt både Rasmus (min bror) och Tuva. Dom fyller ju år på samma dag! Hehe! Och på söndag är det ju kalas! =) Ska nog kolla efter presenter åt Tindra också, bara två veckor kvar nu ju! Får se om vi ska ha babykalas då, tror faktiskt inte det i.o.m att den lille förmodligen har kommit då och det kan bli lite jobbigt då. Men det kommer iaf bli ett stort kalas för släkten!

Ska kolla efter skor till Tindra också, hon har ju blivit så sjukt duktig på att gå. Och hon går nu mer än vad hon kryper! =) Såå duktig är hon! Såg att dom hade 70 % rea på barnskor på en av skoaffärerna på Tegnergallerian. Skorna kostade 599 kr egentligen, men med rean kostar dom bara 150 kr! Billigt ju! Ska bara kolla så dom kan mäta upp hennes fötter och kolla så det verkligen är bra skor. Dom verkade vara det iaf! Det är ju viktigt att dom får stadiga skor nu i början, så man slipper kobent, specialdesignade skosulor och sånt i framtiden. Får bara hoppas att hennes storlek finns kvar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0