Lite shopping...

Dagen har varit bra, väldigt bra faktiskt. Vi var ju i stan och handlade en present åt min bror och sen en present åt Tuva. Köpte precis samma sak till Tindra faktiskt som hon ska få av oss när hon fyller 1 år, och en annan sak. Det är ju bara två veckor kvar tills vår lilla stumpa blir ett år! =) Ska se om vi hittar en passande Baby-Keyboard till henne också. Det skulle hon älska! Sen köpte jag en tröja och passande leggins till henne på H&M. Och av mamma fick hon ett jätte sött sett på Kapp Ahl.

Vi hittade ett par skor till henne också! Det var den ända storleken som fanns och vi hade sån tur att det var hennes alltså! 70% slutrea var det på skorna. =) Sen fick hon prova att gå i dom inne på Tegnergallerian och det gick bra faktiskt, förutom att hon bara tittade ner på sina nya fina skor och skulle känna på dom hela tiden. Haha! Sen stack vi och beställde hem mat från koh thai och träffade in det precis så vi hann med bussen hem till Hovshaga.

Ikväll har vi tagit det lungt, mamma ska snart ta bussen till jobbet. Och jag och Tindra ska kolla på Let´s Dance. Tindra kommer säkert somna anntingen innan eller strax efter det har börjat. Hon verkar lite småtrött nu faktiskt.



Kläderna som Tindra fick, alla i strl. 80, då alla i strl. 74 börjar bli för smått.
Hon växer! =)



Här är skorna hon fick av mormor. =)



Här är hon ute och "provgår" sina nya skor.



Sötnosen! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0