Grattis mamma! =)

Grattis mamma på födelsedagen!! Det är det första jag vill skriva nu.. Hehe.. =)

Tyvärr får ni vänta med bilderna från Leos till i helgen. Mamma hade fått med sig kameran hem. =( Så det är inget att göra åt nu.. Hon kommer till oss på fredag så ska få kameran då iaf.

Vi var ju nere i stan en runda sen, fyllde i Ms lönerapport och det gick bra. Smet in på Lindex och köpte en gullig body till lillkillen. Vi har ganska mycket kläder till dom första tre månaderna (strl 50/56/62), mycket vi har fått också. Men man vill ju köpa något som är från "oss". Så nu köpte jag den bodyn på rean och förra veckan köpte en gullig tröja som ser ut som en skjorta. Vi var hemma vid fyra tiden och sen dess har vi lekt, jag har diskat upp lite och lagat kvällsmat. M försöker natta Tindra just nu, så vi får se hur det går. Ikväll ska vi se på någon film som hade hade lånat av hans syssling. Skulle vara skönt om Tindra somnade snart så man får lite egentid.

Imorgon ska vi inte göra någonting. Skönt! Ska passa på och städa lite smått och slappa. För på onsdag ska vi till BVC och på torsdag ska vi tilll MVC. =) Ska göra lite välling åt Tindra nu så ska vi nog se att hon somnar...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hälsa grattis till mor din ifrån oss i Grönskåra=)

2009-02-09 @ 22:46:26
URL: http://maaagda.blogg.se/
Postat av: Louise - Tindras Mamma

ja vi har varit där 3 ggr.. 2 ggr på vardagarna och en gång på en lördag.. och det gör jag aldrig mer=) på vardagarna är det inga där knappt.. några som hade små barn som bara satt och fikade och sen var det kanske 3-4 "stora" barn som var och lekte.. så då är det mkt bättre=)

2009-02-10 @ 10:56:35
URL: http://tindrissmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0