Milian - 9 månader!

Tänk, det är bara 3 månader kvar sen fyller min lille plutt 1 år, och fem dagar efter det så fyller Tindra 2 år. Det är inte klokt!

Idag är det den 4:e December, och idag fyller Milian 9 månader. Det är bara 20 dagar kvar till julafton. Och bara 24 dagar kvar tills vi sitter på ett flyg påväg till Australien. Längtar!



Storkille snart ju! =)


9 roliga saker om Milian:

1. Milian är fruktansvärt kittlig! När man kittlar honom på baksidan av låren precis där blöjan sitter, skriker han som en tjej. =)
2. Vi säger nästan aldrig Milian till honom här hemma. Oftast är det under betäckningen "Mille" han går under. Men han har en massa konstiga smeknamn också. Dom vanligaste är Milkos, Milkon Nilkon, Urban, Milton, Mille Monk m.m.
3. Han har sagt båda "Mama" och "papa"! Duktig pojk!
4. Han är livsfarlig när han sitter i sin gåstol. Är det inte att han springer rätt i en så man får blåmärken på hälarna så är det att han klättrar ur gåstolen.
5. Milian älskar sig storasyster, kanske inte är någon nyhet. Men när dom ligger och sover tillsammans i vår säng, så är det han som ligger och håller om Tindra och inte tvärtom. =)
6. Han älskar att spela piano. Får han chansen springer han alltid in i vårt arbetsrummet (där vi har pianot) och reser sig upp mot det och börjar klinka.
7. Milian har börjat resa sig upp mot allting och till och med går med stöd, men han har inte börjat krypa än. Han har än väldigt speciell stil när han ålar sig fram iallafall och det går undan. Måste lägga upp ett videoklipp på det så ni får se själva. Han visar inte heller några kryppositioner heller. Jag tor han kommer att hoppa över krypandet och fixa direkt på att börja gå istället.
8. Han har börjat digga vilt fram och tillbaka till musik, så vilt att för varje gång han diggar åker han frammåt en bit. Och han kan alltså förflytta sig genom halva rummet när han lyssnar på en låt.
9. Han somnar som bäst när han ligger i sin pappas famn med ansiktet nertryckt i pappas armhåla. Det tar 5 sekunder sen somnar han. Jag vet inte vad det är, men nått måste det ju vara. Ms doft kanske är sövande, vem vet. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0