Tråkigt Söndags väder!

Vi gick upp vid halv nio som vanligt. Jag hade hoppats på att tTindra sov lite längre, för hon somnade inte förren tio igår kväll. Men självklart vaknar hon vid samma tid. Jag ska egentligen inte klaga. Hon sover ju egenom hela nätterna. Vaknar nån gång då hon har tappat nappen och vill ha den.

Idag är det riktigt tråkigt väder. Hörde att det skulle bli storm, men den har inte kommit hit än iaf. Det bara regnar en massa och är grått och tråkigt ute. Det blir att sitta inne och mysa, kolla på film och bara slappa.

Skulle behöva dra ner till stan nån dag nästa vecka och handla lite fler kläder åt Tindra. Rensade hennes gaderob innan och det var en hel del som är för smått till henne. Sen bytar man ju kläder på henne minst en gång om dagen nu när hon får äta en massa gröt och puré. Även fast man har haklapp slinker det alltid ner nått mellan haklappen och tröjan/bodyn.

Nu sover hon, hoppas att hon sover en timme iaf. Vill hinna göra mig iordning och diska. Ska vika in tvätten idag också, kanske tvätta lite mer?! M jobbar ju hela ddagen nästan, han kommer inte hem förren sex ikväll. Segt att vara ensam hemma. Det är tur att man har Tindra iaf! =)

//S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0