Stackars lilla Tindra...=(

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi var ju hemma hos Ms föräldrar och firade hans bror som fyllde 20. Han hade köpt champange och folk skulle dricka (inte jag såklart). Ingen kunde köra oss hem så vi packade så att vi skulle kunna sova över där över natten bara. Allt gick bra ända tills Tindra vägrade somna. Klockan var elva och hon kunde verkligen inte somna. Man märkte på henne att hon var hur trött som helst, låg och vred och vände på sig. Försökte ge henne välling med det gick inte alls. Sedan började hon klia sig extremt mycket över halsen och bakhuvudet. Man fick hålla i henes små händer så hon inte skulle riva sönder sig. Vi hade varken kortisonsalvan med oss eller Tavegylen. Vi hade inget val än att fråga Ms mamma klockan halv ett på natten om hon kunde köra oss hem. Som tur hade hon bara drukigt ett halv glas champange och kunde de.

Stackars gumman! Vi måste ringa vår barnläkare på allergimottagningen imorgon och fråga om det inte finns någon medicin som vi kan ge henne innan hon ska hem till folk som har katter.  Det funkar ju annars inte, vi måste ju kunna åka hem till folk som har katter!! Precis alla våra närmsta har katter också, och då är det verkligen ett måste!


//S.

Kommentarer
Postat av: helena

hej!!



just kattallergi är väldigt stark. jag skulle nog inte åka med mitt barn till nån som har katt om barnet visade allergi. det kan ju sätta sig som så att ögon och näsa börjar rinna plus att halsen kan svullna igen. sen besväras de ju så klart av klådan också.



mvh helena

2008-10-24 @ 10:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0