En lyckad Tigerkaka...

Ja som ni säkert förstår blev det sent igår. Vi var hemma vid elva på kvällen. Festen var mycket trevlig. Fick jätte god trerätters middag och tårta, och senare på kvällen bjöds det på ostbricka. Vi fick så mycket mat att vi så gott som rullade hem. Tindra var på otroligt gott humör, var jätte glad och log mot alla. I början var hon lite blyg, det var ju så mycket folk som hon inte kände igen. Men sen så var det ingen fara.

Det har blivit lite jobbigt om kvällarna nu, för Tindra har inte somnat innan elva dom senaste tre dagarna. Hon ligger och håller på och vill verkligen inte somna. Vilket gör att vi blir trötta och somnar direkt efter hon har somnat, och får ingen egen tid alls. Jag hoppas att det ändras snabbt för man vill ju gärna ha lite tid för sig själv. Detta har även gjort att hon har fått somna mellan oss i vår säng dom senaste två dagarna, för att vi har inte orkat vara uppe längre och försöka få henne i hennes säng. Och sen sover hon ju mycket bättre mellan oss, men det måste vi ändra på snart så hon inte vänjer sig vid det. För då kommer vi verkligen aldrig få egen tid.

I eftermiddags fick vi gäster, hela familjen Meakin med farföräldrar och mormor kom på besök. Jag hade bakat en tigerkaka som blev lyckad och vi bjöd på den och kaffe och te. Dom stack precis hem, men det var trevligt! Ikväll ska vi hem till Ms föräldrar och äta middag som vi brukar göra varje söndag. =) Det bjuds på kräftor, men jag äter ju inte det så jag kommer att få något annat. Vi ska dit om en timme ungefär, ska bara slänga i oss något lätt för vi har inte ätit något på hela dagen. Har städat en massa. =)


Får se när vi kommer hem ikväll...


//S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0